Perfekt pakning For mænd

Pakning til mænd er en vanskeligere opgave end pakning for kvinder. Størrelsen af deres tøj, og alle at bomuld synes at gøre det en mere kompliceret. Jeg begynder med foring i bunden af tilfældet med undertøj. Undertøj har været pakket inde i en pakning terning så min mand ikke nødt til at “pakke”. Han lægger bare kuben i hotel skuffer. Pakning kuben niveauer også ud i bunden af den kuffert, hvor barer for pull up håndtag er gemt. Derefter vil jeg bruge en skjorte packing sag eller arrangøren. Disse er lavet af flere producenter og består af en form, som du kan folde en skjorte rundt (svarende til den måde, skjorter er vises i varehuse.) Disse vil holde skjorter fra rynker ved at sikre dem pænt, så de ikke vil flytte i kufferten. Jeg ting derefter min mands sko med hans sokker. Jeg placere sko i sko covers til at beskytte tøjet og så disse sat omkring omkredsen af kufferten. Jeg også rulle op nogle sweatshirts og shorts til fritidstøj eller til brug i hotellets fitnesscenter.

Jeg bruger et læderetui til hans barbering og toiletartikler behov. Noget i en aerosol kan jeg vil pakke for ham holde i hans carry på sagen. Læderetui har en vandtæt foring, fordi jeg ved, at mange flasker og beholdere kan løsne i rejse. Denne sag er også placeret langs omkredsen af sagen. Jeg pakke hans bukser på bøjler, lægge dem ud af den lange vej, så de er foldet kun én gang. Pakning med bøjler undgår behovet for at re hænge dem på hotel bøjler, når han er kommet til sit værelse. Skjorte-indehavere kan gå direkte til Præsidiet skuffe sammen med pakning kuber, der har fyldt med hans undertøj. Jeg også putte en lille folde vaskeri pose inde pakning kuben.

Når han har brug for en sports jakke eller en dragt vil jeg pakke i en beklædningsgenstand taske. Han har to forskellige størrelser, afhængig af mængden af jakker, han tager. Jeg har aldrig fundet en måde at folde en jakke i en kuffert uden at det kræver professionel at trykke, når han ankommer til hotellet. En af hans kufferter har dragtposen inde i sagen. Når jeg pakke en jakke eller passer til ham, vil jeg pakke en rejse damper. De har dobbelt spænding, så de kan bruges i hele verden, og de vil bruge alle typer af vand fra hanen. Min mand har fundet det hurtig og nem at bruge damper når det er nødvendigt at fjerne den lille pakning rynker.

Sikre kuffert med en TSA godkendt lås og han er på vej.

Leave a Reply

Your email address will not be published.