undgå spille Auto finansiering Poker

Finance afdelinger er, hvor forhandlerne gør de fleste af deres profit (godt, finansierings- og eftersalgsservice produkter).

Deres fortjeneste ligger på noget, der hedder “Finance Reserve.” Det er forskellen mellem den rente, forhandleren tilbyder dig og den lavere rente (kaldet “Køb rate”) banken tilbyder forhandleren.

For eksempel, lad os sige du har en kredit score på 700. Finance manager tilbyder dig en konventionel lån gennem generisk Bank på, siger, 6,9%.

Men hvad du ikke kender, når du sidder der forhandler, er, at forhandleren allerede har en stående aftale med den bank, der siger, at enhver køber med en kredit score på 700 kan have et lån på 4,9%. Hvis du går til 6,9%, handlendes de andre 2%. Det er “Finance reserven.” For forhandleren er det bare sovs. Vind kontant i lommen.

De fleste banker cap en forhandler på 3% over “Køb rate”, men ikke alle gøre. Ifølge vores seneste rapporter har Ford Motor kredit, for eksempel, ingen hætte på dealeren opmærke. Det betyder, at du kunne betale overalt fra 1% til 10% mere end hvad du rent faktisk er berettiget til.

Må ikke bekymre dig, forhandlerne er ikke ude på at få dig. Denne finansielle reserve virker nogle gange i din favør. Det giver mulighed for forhandleren til at tilbyde konkurrerende renter til forbrugere, der ikke har nogen chance for at få denne sats andetsteds!

Uanset hvordan kortene falde, smart bil shoppere få deres kredit rapport score og ser om lån tilbud, før de går ind i forhandleraftalen. Du kan finde mere information og modtag et uforpligtende, gratis auto lån tilbud på

Leave a Reply

Your email address will not be published.